Wanneer je een bestelling plaatst wordt er automatisch een account aangemaakt op basis van jouw e-mailadres. In dit account kun je de status van je bestellingen terugvinden maar ook jouw adres gegevens aanpassen.
Bij de overgang naar een nieuwe back-office zijn alle oude accountgegevens opgeschoond. Daarnaast worden oude account na enige tijd van inactiviteit automatisch verwijderd. U kunt ten alle tijden weer een nieuwe bestelling plaatsen met uw mailadres